About us

Wie zijn wij?

Cindy

Beheerder – interieur – fashion – lifestyle

12963464_10153375880025706_2657391228279681324_n

Ik ben Cindy, ooit afgestudeerd aan het Amsterdam fashion Instituut, heb daarna een opleiding aan Artemis Styling Academie gevolgd en heb een achtergrond in interieur- en fotostyling. Grote passie voor interieur, mode en trends en een eclectische smaak.

Ik ben deze blog begonnen puur als hobby eigenlijk. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met interieur design en mode en om met kleurcombinaties te spelen omdat de mogelijkheden eindeloos zijn. Ook vind ik het leuk om anderen te inspireren. Zelf ben ik ook niet echt vies van een beetje luxe, maar op mijn blog wil ik niet alleen maar mooie foto’s plaatsen van top designer spullen waar al genoeg magazines en interieurblogs vol mee staan die Jan Modaal toch niet kan betalen. Ok af en toe, omdat ze mooi zijn om naar te kijken en ze ons kunnen inspireren. En wat heb je aan alleen mooie plaatjes? Dan wil je toch ook weten waar die ene stoel of lamp of outfit verkrijgbaar is? Eerlijk is eerlijk, we voelen allemaal de crisis, sommigen meer dan anderen, en onze koopkracht heeft een dieptepunt bereikt. Daarom vind ik het ook belangrijk om opzoek te gaan naar stijlen die ook betaalbaar zijn of misschien wel vintage. Ik zeg eerlijk, de producten die je hier tegenkomt zijn door mijzelf bij elkaar gezocht en niet gesponsord door deze bedrijven. Naast deze blog ben ik ook mijn eigen webboetiek begonnen: stijlarchief.nl/shop. Een webshop met een kleine geselecteerde collectie betaalbare fashion. Neem vooral eens een kijkje.

Ik sta ook altijd open voor suggesties of verzoekjes, dus schroom niet om mij een mailtje te sturen.

So take a seat, enjoy my blog & enjoy life!

Xxx Cindy

Nilsah

Beauty Blogger

13319778_10209843847438706_1081182959510732104_n

Hi beauties & fashionistas!

Ik zal mezelf even kort voorstellen, mijn naam is Nilsah en ik ben 24 jaar en mijn grootste passie is make-up en mode.Ik werk als allround make-up artist /hairstylist deze studie heb ik afgerond aan de school van Mieke Petiet in Amsterdam. De aanleiding van het volgen van deze opleiding is mijn liefde voor make-up geweest. In mijn vrije tijd werd ik vaak gevraagd om vriendinnen op te maken en dit vond ik hartstikke leuk om te doen. Gedurende mijn studie en daarna heb ik ervaring mogen op doen bij diverse make-up brands zoals Givenchy, Armani en MAC. Dit was een zeer leerzame periode voor mij, ik heb mij hier kunnen ontwikkelen op het gebied van verschillende make-up technieken. Met veel plezier heb ik opdrachten gedaan voor klanten, zoals fotoshoots, bruidsmake-up, thema party’s en grime.

Ik hoop dat ik een goed beeld heb kunnen schetsen over mezelf, mijn passie en mijn ervaringen en hoop dat jullie met veel plezier mijn posts zullen volgen.

Liefs, Nilsah

Naomi

Lifestyle Blogger

11986351_895799970468951_6889742561869250106_n

Hoi allemaal! Om mij wat beter te leren kennen zal ik mezelf even voorstellen: ik ben Naomi, 20 jaar en ik studeer International Lifestyle  Studies in Tilburg. Hier leer ik alles van huidige trends in onder andere mode, interieur en lifestyle. Ook word ik opgeleid tot trendwatcher en leer ik hoe je zelf trends/veranderingen kunt vinden in de maatschappij. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en krijg hier op mijn opleiding dan ook veel ruimte voor. Ik vind het interessant om na te denken over nieuwe, interessante veranderingen op gebied van lifestyle en dit deel ik graag met jullie! Verder woon ik in Den Bosch en kan ik heel erg genieten van het stadsleven. Hippe koffietentjes, hotspots bezoeken en tussendoor lekker winkelen. Ik vind het leuk om nieuwe hotspots te ontdekken en ik ben elke week wel in de stad te vinden. Eigenlijk ben ik dus veel bezig met offline trendwatchen. De kennis die ik hiermee op doe deel ik graag met jullie in mijn blogs.

Ik hoop ik jullie voor nu genoeg over mezelf heb verteld! Heb je vragen of suggesties, let me know!

Liefs, Naomi

 

3 Responses to About us

  1. Dennis zegt:

    Hey! Leuke intro…ga vooral door! *Dennis

  2. CindyCindy zegt:

    Thanks Dennis!

  3. vtlife82 zegt:

    Erg leuk kun.je hier ook foto’s delen ter inspiratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *