Winter Lipstick Favorieten

Winter Lipstick Favoriet #2 Stone  (matte)

winter lipstick 2

Stone is bruin, maar toch ook grijs.

MAC Stone wordt omschreven als muted greyish taupe brown. Het is inderdaad een grijzige bruine taupe kleur. Ook deze glijdt makkelijk over je lippen heen ondanks het een matte variant is.

Deze kleur is stoer, edgy, sexy en funky!

De kleur lijkt ergens ook wel weer neutraal waardoor hij bij veel make-up looks past net als een nude kleur, het is vooral de diepte van de kleur wat het meer een herfst/winter lipstick maakt.

Winter Lipstick Favoriet #3 Spirit (satin)

winter lipstick

Satin is één van mijn favoriete finishes, ze hebben vaak 90’s kleurtjes en voelen zo fijn aan. Lipsticks met een Satin finish lijken op je lippen mat, maar met een lichte satijnglans en ze voelen heel fijn en comfortabel aan. De houdbaarheid is gemiddeld 7 uur.

Het is wel zeker een zachte bruin tint

MAC  omschrijft Spirit als: Zacht rozebeige bruin (satijn)

Spirit heeft een Satin finish; hij is dus heel gepigmenteerd en voelt satijnzacht aan op de lippen.

Winter Lipstick Favoriet #4 Please me (matte)

winter lipstick

Ondanks dat Please Me een matte lipstick is brengt hij heel gemakkelijk aan, niet te stroef of te glibberig.

Het brengt prachtig dekkend aan en heeft een mooie matte finish. Hij blijft urenlang zitten en is wat dat betreft echt weer een topper van MAC! Wel gaat hij na een aantal uurtjes erg in de lijntjes zitten. Sowieso zie je bij matte lipsticks vaker (droogte)lijntjes. Opnieuw een dun laagje aanbrengen of wat lippenbalsem of lipgloss er overheen lost dit op. Ik ben dol op de kleur en de finish.

Dit is een matte lippenstift met een licht roze kleur. Net geen nude, maar wel vrij natuurlijk en naturel, eerder een warme roze kleur die niet al te ver van de eigen lipkleur af ligt.

! TIP !

Voordat je een lipstick aanbrengt, moet je wel even zorgen dat alle velletjes van de lippen verdwenen zijn. Dit kun je doen door van tevoren even te scrubben. Met dit koude weer zijn velletjes echt lastig te vermijden helaas.

Bestel mijn favo winter Lipsticks van MAC nu online:

winter lipstick
winter lipstick
mac-lipstick
mac-lipstick-3

 

 

 

bannerponchotrui

Tagged , , , , , , , , .Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.