Anti huidveroudering met Royal Jelly

Royal Jelly werkt ontstekingsremmend

De indrukwekkende vitamines en actieve enzymen in koninginnengelei maken het een uitstekend  ontstekingsremmend middel. Echter, het verhitten om bijvoorbeeld mee te koken of in je thee te doen is geen goed idee. Overmatige hitte zal de waardevolle eigenschappen ongedaan maken, dus koninginnengelei kan niet worden ingenomen om op deze manier van de voordelen te profiteren. Daarentegen is het uitermate geschikt om het topisch aan te brengen op de getroffen delen van het lichaam om bijvoorbeeld de pijn van een ontsteking te verlichten of in het gezicht acne of rocasea te kalmeren. Onzichtbare ontstekingen in de diepere huidlagen kunnen het verouderingsproces van de huid versnellen. Huidverzorging met ontstekingsremmende ingrediënten kunnen daarom het verouderingsproces vertragen.

Royal Jelly kan huidveroudering vertragen

Net zoals koninginnengelei helpt om de levensduur van de Queen Bee aanzienlijk te verlengen, kunnen de aminozuren collageen stimuleren en antioxidanten in de Royal Jelly de vrije radicalen elimineren die normaal vroegtijdige veroudering veroorzaken. Antioxidanten zijn daarom tegenwoordig ook onmisbaar in huidverzorging want deze kunnen rimpels voorkomen, die gezonde glans van de huid behouden en zelfs haarverlies en cel-degeneratie voorkomen.

Dus….. Royal jelly is niet zomaar “honing”. En geen wonder dat Royal Jelly ook wel het witte goud wordt genoemd! Rumour has it dat ook Royalty’s in ancient times, waaronder Cleopatra, Royal Jelly al gebruikten om hun jeugdige schoonheid langer te behouden.

En wie wil nou niet de eeuwige jeugd! 🙂

Een mooiere, jongere huid met Royal Jelly Ritual

Royal jelly

Het cosmeticabedrijf JAFRA is opgericht in 1956, heeft al meer dan 60 jaar expertise in state-of-the-art skincare en heeft het voor elkaar gekregen om het Royal Jelly Active Peptide te combineren met organische ingrediënten en grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit. Jafra Cosmetics gebruikt in de Royal Jelly producten koninginnengelei in de hoogste concentraties. Royal Jelly is een echt geschenk van de natuur, en bij Jafra zelfs puur natuur en dus heel kostbaar.

De producten in de Royal Jelly Ritual lijn worden systematisch afgestemd op het individuele vocht- en vetgehalte van de huid. Het resultaat is een zachte stralende huid door flexible verzorging.

Werken in laagjes

Wat is er zo apart aan het Royal Jelly Ritual concept? Het stappenplan van de Royal Jelly Ritual naar een mooie huid is opgebouwd volgens het “Layering” principe: Je huid is namelijk beperkt in de hoeveelheid werkstoffen die het kan opnemen. Als je bijvoorbeeld één cosmeticaproduct volstopt met alle denkbare werkzame stoffen gaat je huid die niet allemaal in één keer op kunnen nemen en zal het dus ook niet kunnen profiteren van alle kostbare werkstoffen. Maar door te gaan werken met een zogeheten layering systeem krijgt je huid bij elk product steeds een klein beetje van dezelfde kern ingrediënten binnen, waardoor je huid meer hiervan kan opnemen. Vandaar ook de “Ritual”, het is een waar schoonheidsritueel dat je twee keer per dag doet. Echter, in tegenstelling tot hoe het klinkt neemt dit stappenritueel echt niet veel tijd in beslag vind ik zelf.

Het Royal Jelly Ritual stappenplan is als volgt opgebouwd:

Stap1 Gentle Cleansing Milk: Doe een klein puntje cleansing milk crème op je voorhoofd, wangen, neus en kin. Echt heel weinig. Vervolgens een beetje water erbij en reinig daarmee goed jouw gezicht. Goed afspoelen met water!

Stap 2 Vitamin Infusions Serum. Daar zijn 3 verschillende van en je kunt al naar gelang de behoefte van jouw huid er maximaal 2 per “smeerbeurt” gebruiken. Meer dan 2 zal je huid namelijk niet opnemen.

  • Poreminimizer: werkt van binnenuit. Het zorgt er voor dat jouw huid minder talg gaat aanmaken en de poriën van binnenuit weer beter laat sluiten, verkleint. Dit serum werkt op de langere termijn. (Resultaten al zichtbaar na 4-6 weken)
  • Spotserum: bindt u de strijd aan tegen donkere vlekken en imperfecties van de huid als gevolg van blootstelling aan de zon, veroudering en acne. Je krijgt een meer geëgaliseerde huidskleur en verbeterd huidbeeld.
  • Hydration serum: werkt doelgericht in de huid, doordat het 24 uur lang continu vocht inbrengt en de huid tot rust brengt. Versterkt de afweerbarrière en voorkomt vochtverlies dankzij vitamine E.

Stap 3 Global Longevity Balm of  Creme: Eerste, optimaal werkzame balsem/crème met de exclusieve RoyalActive Peptide, activeert de bestendigheid van de huid tegen veroudering en schadelijke invloeden van het milieu. Dringt diep in de huid tot wel de onderste laag van de Epidermis waar het zorgt voor meer aanmaak van nieuwe cellen en voedt de cellen. Vette tot normale huid advies de balm, droge tot zeer droge huid advies de crème.

Stap 4 Global Longevity Eyecreme: Direct een jeugdig en stralend uiterlijk dankzij de 4 werkzame anti-aging stoffen; Wilde Algen, Cassave, Butchers broom en Yeast Sugars. Deze vitaliseren de huid en verbeteren het uiterlijk en de textuur van de huid. Kringen onder de ogen en zwellingen worden gereduceerd.

Stap 5 Solar SPF50: Beschermt de huid het hele jaar tegen de schadelijke invloed van de zon, de bestrijding van vrije radicalen, vermindering van oxidatieve stress, bescherming van de huidstructuur en vermindering van ouderdomsvlekken. Is geen sunblock, zet UVA-UVB stralen om in niet schadelijke infrarood waardoor je gewoon ook bruin wordt.

And there you have it! Een eeuwenoud geheim+ moderne wetenschap= langer een jonge huid. De producten van Jafra zijn allemaal klinisch getest op allergieën en irritaties, niet op dieren getest en, voor mij persoonlijk een belangrijke factor: vrij van parabenen. De geur van de producten uit de Royal Jelly Ritual lijn was eerlijk gezegd wel even wennen voor mij, maar na een paar dagen was ik toch wel verkocht. De cleanser zorgde ervoor dat mijn huid echt superschoon aanvoelde zonder raar filmpje en zonder trekkerig gevoel. Mijn huid werd rustig, glad en zacht en ook trokken de producten supersnel in waardoor het eigenlijk nooit vet of zwaar aanvoelde op mijn huid en dat vind ik zelf toch ook wel erg prettig. Met name de oogcreme (Global Longevity Eye Creme) vond ik super in het gebruik. Deze smolt echt letterlijk als boter in mijn huid zonder vettig laagje achter te laten. Trouwens, de verpakking mag er ook best wezen vind je niet? De luxe wit met gouden verpakking misstaan niet in mijn badkamer 😉
Jafra Royal jelly Ritual

 

De producten zijn best aan de prijzige kant. Echter, de verhouding prijs/kwaliteit klopt wel. Het niveau van de producten is heel hoog en te vergelijken met merken als La Prairie (love it maar oh zooo duur), Sisley en La Mer maar dan voor een betere prijs. En juist omdat de Jafra producten doen wat ze beloven, geven ze een zichtbaar en voelbaar positief resultaat. Ik heb al snel ontdekt dat de producten zuinig in gebruik zijn waardoor je maanden doet met een product. Dat is investeren in zekerheid en betrouwbaarheid en dat betaalt zich altijd terug!!

Uiteraard is Jafra erg sterk in het geven van hoge kortingen bij de aanschaf van een basis of luxe set. Tevens staat Jafra Cosmetics bekend om de ‘drie maanden niet-goed-geld-terug garantie’. Dat zegt alles over de service en de kwaliteit.

Ik heb daarom besloten alle producten van de Jafra Royal Jelly Ritual lijn aan te bieden in mijn webshop! Ik zou niet iets willen verkopen als ik er niet zelf achter stond.

En om kennis te maken met de Royal Jelly Ritual lijn stel ik ook tijdelijk gratis samples beschikbaar zolang mijn voorraad strekt. Mocht je interesse hebben of meer informatie willen, bezoek dan de Stijlarchief Beauty-shop of klik op de link hieronder:

Royal jelly Ritual aanbieding

Als je vragen hebt kun je ook gebruik maken van de live chat in de webshop. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden!

Op naar een mooie(re) huid!

Xxx Cindy

 

Tagged , , , , , , .Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.