Pink & Purple smokey eye…

Roze en paars op je oogleden, i love it! Mits je het wel heel goed kan aanbrengen natuurlijk, want als het ook maar een beetje mislukt met deze kleur-combinatie kan het lijken alsof je niet goed geslapen hebt of dat je herstellende bent na een paar flinke klappen LOL! Als je de kleuren mooi in elkaar over laat lopen kan dit effect met name erg mooi staan als je donkere ogen hebt en donker haar. Ik zou echter roze in combinatie met paars niet zo zeer aanraden voor blondines.

Ik was zelf namelijk ook al helemaal verliefd geworden toen ik de nieuwe limited edition Kingdom of Colors collectie van Dior zag. En dan met name deze House of Pinks 5-couleurs eye shadow palette:

pink & purple smokey eye

En neeee ik heb m (nog) niet aangeschaft, dus ik kan jullie geen review geven. Ik vind ze namelijk behoorlijk prijzig voor iets wat ik nou niet bepaald dagelijks ga gebruiken (ik heb inmiddels wel “al” 3 Dior eye shadow palettes verzameld), maar wellicht dat ik er toch maar voor ga sparen, als ie dan t.z.t.  niet al is uitverkocht haha! Dus beschouw m als een toevoeging aan mijn wishlist 😉 Wat ik mooi vind aan deze kleuren van de Dior House of Pinks, is dat de paarse kleur niet al té knalpaars is al jullie snappen wat ik bedoel, en je met de semi nude tinten erbij ook voor een subtielere purple smokey eye kan gaan.

Hieronder zie een één van mijn favoriete tutorials om een mooie pink&purple smokey eye te creëren. Ze gebruikt weliswaar hier niet die van Dior, maar het is wel handig om te zien hoe je soortgelijke kleuren mooi kunt aanbrengen.

Bekijk deze video op YouTube.
Tagged , .Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *