Mode direct online bestellen: Stijlarchief Webshop!

Het is even rustig geweest hier op Stijlarchief.nl. Sorry daarvoor. Veel dingen in mijn leven die een beetje veel tijd in beslag namen waardoor ik gewoonweg niet zoveel tijd kon besteden om nieuwe dingen te posten. Niet goed, ik weet het. Maar ik ga het goedmaken! ­čÖé

Wat w├ęl weer positief is, is dat ik de laatste weken ook ben bezig geweest om een geheel nieuwe feature op Stijlarchief te plaatsen, namelijk Stijlarchief’s eigen webshop! Superleuk om te doen maar zeker niet zo makkelijk als het in de eerste plaats misschien lijkt. Er komt toch wel heel veel bij kijken, het starten van een eigen onderneming of webwinkel. Desalniettemin wilde ik toch doorzetten en ook gaandeweg leren hoe alles in z’n werk gaat. Ik heb altijd al een eigen boetiekje willen hebben, dit is een goed alternatief en┬áwellicht een begin tot iets groters.┬áBinnenkort is Stijlarchief.nl/shop dan ook echt online, te beginnen met fashion-must haves en later ook woonaccessoires. Daarvoor ben ik nog aan het researchen.

stijlarchief webshop

De webshop van Stijlarchief sluit aan op de blog en is een vertaling van het image van Stijlarchief en de stijl waar ik zelf van houdt: elegante eenvoud en soms ook een tikkeltje stoer! Alle artikelen zijn dan ook door mij persoonlijk geselecteerd.

Soms moet een mens klein beginnen om dichter bij zijn droom te komen. De collectie op Stijlarchief wil ik echter bewust niet te groot en juist overzichtelijk houden. Voorlopig is het echt een web-boetiek met fashion. Hier vind je dus geen enorme collecties zoals bij andere webwinkels, dat je door de bomen het bos niet meer ziet,┬á(ken je dat?)┬á;).┬áDe stijl die je hier vindt is classy-casual, volwassen en modern. Een kleine Boutique-style collectie, hand-picked by me! Trendy must haves, maar ook tijdloze items die een basis vormen voor je garderobe en waar je alle kanten mee op kunt. Ik zal ook regelmatig met “limited editions” komen, speciale items die snel uitverkocht zijn en maar weinig op voorraad zijn, maar die je dan kunt reserveren via mij voordat ze in de verkoop gaan! Like daarvoor de facebookpagina van stijlarchief www.facebook.com/stijlarchief dan blijf je op de hoogte.

De webshop is al “open” voor bezoek, maar nog niet actief voor verkoop. Je kunt dus gerust even rondkijken en mocht je enthousiast zijn over iets, kun je mij altijd een berichtje sturen dan reserveer ik het voor je! Dus waar wacht je op? Snuffel snel eens rond in Stijlarchief’s webshop!

xxx Cindy

Tagged , , .Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.