Meubelreiniging: je geliefde bankstel weer zo goed als nieuw?

Geknoeid op je mooie nieuwe bank? Of ziet je bank er niet meer uit? Ga dan vooral niet met vlekkenreinigers aan de slag. het klinkt gek maar de meeste vlekkenreinigers zorgen juist alleen maar voor meer vlekken. Als de vlek echt niet meer weg gaat met een doekje en warm water, dan kun je het beste je bank toch maar professioneel laten reinigen.

Een vriendin van mij kwam met een adres voor alle hardnekkige meubelvlekken : CleanZit. Zij was helemaal enthousiast over dit professionele meubelreinigingsbedrijf dat aan huis komt en door het hele land reist. Wat mooi meegenomen is: ze berekenen GEEN voorrijkosten, hoe ver je ook woont!

Ze hebben ook een facebookpagina, waar je regelmatig voor- en na foto’s van opdrachten kunt zien. Dat ze goed werk leveren is wel te zien aan hun populariteit: inmiddels 52.000 leden! Hier wat voorbeelden (LET OP! dit is niet gephotoshopped!)

meubelreiniging

meubelreiningmeubelreinigingmeubelreinigingmeubelreinigingmeubelreinigingNiet getreurd dus, je bankstel heeft nog een kans om wat langer mee te gaan en is nog niet aan vervanging toe. Zelf heb ik (gelukkig) nog geen ernstige schade aan mijn meubels, dus ik heb dit bedrijf zelf nog niet uitgeprobeerd, maar als ik zo de goede verhalen en recensies hoor is het de moeite waard om je stoffen bank of stoel een kans te geven. Niet geschoten is altijd mis. Bij mij gaat ie in ieder geval in het archief voor te bewaren adressen voor het geval dat… 😉

www.cleanzit.nl / https://www.facebook.com/CleanZit.nl

Meer info? E-mail of WhatsApp: info@cleanzit.nl of 0646882149

Tagged , , .Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *