Facelift zonder operatie – 4 manieren voor een strakker gezicht

4. Botox zonder injecties?

Facelift uit een potje??

Mochten de bovenstaande opties je toch de rillingen geven of ligt het op het moment niet binnen je budget, dan is er misschien nog steeds hoop. Met het scherpe oog op deze hele trend van het streven naar perfectie komen namelijk nu ook steeds meer cosmeticabedrijven met revolutionaire skincare producten die inspelen op het behalen van die zeer gewilde V-shape gezichtscontouren in zo min mogelijk tijd. Natuurlijk draait de cosmeticabranche al sinds mensenheugenis op het verminderen van rimpels en algemene anti-aging, maar de huidverzorging anno 2018 is all about State-Of-The-Art producten met High Tech ingrediënten en instant resultaten vergelijkbaar met de dure laser en filler behandelingen. Zo heeft bijvoorbeeld L’Oréal haar bekende Revitalift lijn onlangs uitgebreid met de Laser X3, (heb ik een week geprobeerd toen ermee gestopt omdat ik onder de uitslag zat- geen aanrader dus. bedankt L’Oréal!), en heeft Estee Lauder een lijn speciaal voor de V-shape Selfie generatie (zo zeggen ze dat zelf) onder de naam New Dimension, inclusief een gel die werkt als een soort plakband die je bij de slapen aanbrengt om zo een tijdelijke lift te creëren (ook geprobeerd maar is onmogelijk om vervolgens makeup over aan te brengen). En zo kan ik er nog wel meer noemen.

Laten we heel eerlijk zijn en alle fabeltjes uit de wereld helpen: een creme gaat natuurlijk nooit de vorm van je gezicht veranderen waar je mee geboren bent. Daar is toch echt wel een chirurgische ingreep voor nodig. Echter, de skincare branche heeft ook niet stilgezeten. Cosmetica is tegenwoordig wél verder en beter dan het 10 jaar geleden was en is met behulp van de nieuwste technologie en revolutionaire high-tech ingrediënten wél degelijk in staat om de structuur van je huid te veranderen of haar te laten werken zoals ze dat deed toen ze jonger was. Wat dan uiteindelijk resulteert in een huid die er uitziet alsof het een verjongingskuur heeft gehad en voilá: je krijgt van mensen de vraag of je misschien naar de plastisch chirurg bent geweest 😉

Maar hoe werken die High-Tech miracle workers dan precies? Eigenlijk wordt er in de branche gesproken over “Cosmoceuticals”. Een combinatiewoord ontstaan uit cosmetica en pharmaceuticals. Omdat het om producten gaat die méér doen dan gewone anti- aging cosmetica aangezien er nóg hoogwaardigere ingrediënten inzitten die uit de pharmaceutische industrie afkomstig zijn. Deze bestanddelen zijn onder streng pharmaceutisch toezicht  en laboratorisch onderzoek tot stand gekomen om, net als medicijnen eigenlijk écht iets te veranderen in de cellen van de huid. Vandaar dus dat er over Cosmoceuticals gesproken wordt, omdat zulke producten nét wat verder gaan dan cosmetica.  Cosmeceuticals stimuleren dus de celvernieuwing en de inwendige celfuncties. De werkstoffen in een cosmeceutical zijn in staat de huid blijvend te veranderen. De concentratie werkstoffen liggen veel hoger dan in een cosmeticalijn. Ook de structuur van de producten is veel kleiner van molecuul waardoor het beter door de huid opgenomen wordt. Vaak bevat een cosmeceutical retinol, glycolzuur, melkzuur, krachtige antioxidanten, vitamine E en C, hyaluronzuur, peptides, en stamcellen. Begrijp me niet verkeerd, reguliere cosmetica hoeft daarvoor niet onder te doen. Het blijft nogsteeds belangrijk om je huid goed te verzorgen met de juiste kwaliteit producten om huidveroudering tegen te gaan. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Maar voor degenen onder ons die 30+ zijn en het er ook voor over hebben om wat meer centjes neer te leggen voor bijvoorbeeld injectables, zijn deze revolutionaire producten uiterst interessant.  We leven immers in een tijdperk waarbij we direct resultaat willen zien, anders geloven we er niet in :).

Zijn zulke producten veilig? Van dergelijke producten van kwalitatieve cosmeticabedrijven kun je verwachten dat ze zijn getest onder streng klinisch toezicht en zijn daarmee net zo veilig als, al dan niet veiliger dan de injectables die klinieken gebruiken. Jafra bijvoorbeeld gebruikt zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen en alleen de meest hoogwaardige ingrediënten in de producten die zijn goedgekeurd en klinisch bewezen resultaten geven. Zo heeft Jafra ook de Jafra PRO lijn op de markt gebracht.

botox zonder injecties

Pleitbezorger en mede-ontwikkelaar van JAFRA PRO is Dr. Randal Haworth uit Beverly Hills, een door de Amerikaanse Board of Plastic Surgery gecertificeerde plastisch chirurg en wereldwijd bekend als een vooraanstaand vernieuwer en expert op het gebied van esthetische en reconstructieve plastische chirurgie. Dankzij een multidimensionale technologie kan de huid het gedrag en het uiterlijk van een jonge huid nabootsen. Klinische tests tonen onmiddellijk waarneembare resultaten na 24 uur (!) en duidelijk zichtbare blijvende verbeteringen binnen slechts 4 weken aan. Het is een lijn die voor alle huidtypes geschikt is. Voor alle vrouwen die de eerste fijne lijntjes waarnemen of graag weer een jeugdige en strakke uitstraling terug willen hebben en een bezoek aan de injectables kliniek of plastisch chirurg tóch nog even uit willen stellen (Yep! Dat willen we!).

De Jafra Pro Premium lijn bestaat momenteel uit 5 verschillende aanvullende High Tech producten die je binnen je huidige huidverzorgingsritueel kunt gebruiken. Rimpels, overpigmentatie, grove poriën of verlies van elasticiteit, elk product heeft zijn eigen werking:

  • Face Lift SPF20 – Zorgt voor een direct verstevigend, egaal makend en liftend effect
  • Even Tone – Vermindert verkleuringen en zorgt voor een stralende teint (ideaal voor post-acne)
  • Dermal Line Filler – Vermindert zichtbaar lijntjes en rimpels
  • Night Recovery Concentrate – Laat de huid er uitgeruster uitzien en verhoogt haar spankracht en elasticiteit
  • Eye Transformer – uniek 2 fasen systeem om de huid rond de ogen egaler te maken, vult direct rimpels op  en geeft een liftend effect. Witte deel=voor onder de ogen, zwarte deel=voor bewegend ooglid.

Wat maakt de producten van Jafra Pro nou zo  bijzonder? Het zogenaamde Pro-Complex waar alle producten uit opgebouwd zijn is een mengeling van 7 werkzame stoffen die de huid kalmeren zodat het andere werkzame stoffen ook weer beter op kan nemen én beter hun werk kunnen doen. Die stoffen zijn : kamille, zoethout, zoethout-derivaat, haver, papaya, vitamine B3 en Arnica (ontsmettende stof).

De multidimensionale aanpak van JAFRA PRO houdt rekening met alle zeven dimensies van een zichtbaar jonger uitziende huid:
• Lang aanhoudende hydratatie
• Zichtbare vitaliteit en frisheid
• Gelijkmatige teint
• Elastische, sterke en zijdezachte huid
• Vermindering van fijne lijntjes en diepere rimpels
• Kalmering van de huid zonder ontstekingen en rode plekjes
• Steviger en vollere gezichtscontouren

Naast het gebruik van zeer hoogwaardige natuurlijke grondstoffen en de nodige peptides (teveel om hier allemaal op te noemen), bevatten de producten géén chemische geur en kleurstoffen. De producten zijn alle 5 stuk voor stuk juweeltjes maar de Best-selling Dermal Line filler heeft als extra het bestanddelen Natrium-hyaluronaat en Aqua poline. Die eerste zijn microbolletjes met ingesloten hyaluronzuur en binden vocht en vullen fijne lijntjes en rimpeltjes direct op. De tweede is een stofje dat water naar het huidoppervlak brengt waarvan je huid niet wist dat het er zat! En omdat het als het ware het vocht in je huid naarboven transporteert zijn deze stofjes in staat zo rimpeltjes van binnenuit “op te drukken”.

Ben jij ook opzoek naar een oplossing om de jeugdige uitstraling van je huid te behouden of weer te herstellen maar ben je (nog) niet van plan aan injectables te beginnen? En wil je ook overtuigd worden van de resultaten die deze producten je kunnen geven? Ga ervoor! Je kunt ze nu bestellen bij ons. En je hebt niks te verliezen want wij geven een 100% NIET GOED GELD TERUG GARANTIE binnen 3 maanden!

NU TIJDELIJKE AANBIEDING:

  • kies 2 producten uit de Jafra PRO lijn voor 129,- (i.pv. 166,-)
  • kies 3 producten uit de Jafra PRO lijn voor 165,- (i.pv. 249,-)

LET OP! Deze actie staat NIET op de webshop, maar heb je een persoonlijke kortingsvoucher voor nodig. Wil je deze ontvangen, laat dan je e-mailadres achter, dan stuur ik je m persoonlijk op!

[wysija_form id=”2″]

Vind jouw product in de huidwijzer hieronder, of chat met ons via de webshop als je advies nodig hebt.

Facelift zonder operatie

Bekijk ook het filmpje hieronder:

Bestel nu jouw producten met onze unieke NIET GOED GELD TERUG GARANTIE.

 

Tagged , , , , , , , , , , .Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.