Stoel met inhoud

Deze post moet je echt ff voor gaan zitten! Ok, ik ben misschien a little late to the party, want dit opmerkelijk stukje meubelwerk kwam uit in 2009, maar ik wilde toch even licht schijnen op dit wel erg multifunctionele ontwerp van Zanic Design. Ken je dat probleem, een niet al te grote woonkamer waar je met een beetje geluk, passen en meten net een eettafel voor 4 personen kwijt kan en je bent aan de beurt voor het geven van een diner of feestje en je komt stoelen te kort. Oplossen met een paar plastic klapstoeltjes of krukjes is een optie natuurlijk, maar die hoogte verschillen aan tafel, of dat kringetje rondom de salontafel met die wanorde aan verschillende stoelen is not very stylish. Wat wel stylish is: de Guarda Inside Out Chair van Zanic Design:

eetkamerstoel design insideoutchair4

Op het eerste gezicht is dit ”gewoon” een moderne design (eetkamer)stoel gemaakt uit 2 soorten materialen. Mooi. Maar hocus pocus pilatus pas….. schuif de houten binnenkant uit de witte stoel en je hebt een stoel extra! Zo heb je stijlvolle hippe stoelen aan je eettafel staan, altijd extra stoelen bij de hand en geen extra ruimte meer nodig voor je opklapstoeltjes!

Bron: http://alberto-villarreal.com/#/silla-guarda/

Over klapstoeltjes gesproken…

eetkamerstoel design

design eetkamrstoel / klapstoel

Deze opvouwbare stoel is natuurlijk een heel ander verhaal. Zet er 4 of 6 van aan je eettafel, berg een aantal op voor reserve en je hebt altijd een complete stijlvolle huis- of eetkamer bij komst van visite.

Prijs op aanvraag. Tja….de Pinto Paris Madeira Folding Chair is dan ook geen ordinair klapstoeltje.

Foto: Nest Casa

Tagged , , .Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *