Baking soda geneesmiddel tegen kanker?

“Man geneest zichzelf van kanker met natuurlijk zelfgemaakt recept!”

Mijn schoonmoeder liet mij kort geleden een videofilmpje zien van een man die vertelde over een speciaal recept die hem heeft genezen van zijn stadium 4 prostaatkanker. Of ik het Engelstalige filmpje en het recept voor haar aub kon vertalen. Ik heb vervolgens even wat meer onderzoek naar deze man zijn verhaal gedaan en de precieze werking van zijn wonder-recept. Behoorlijk opmerkelijk verhaal op zijn zachts gezegd omdat hij door diverse doktoren terminaal was verklaard. Zijn “geheime” recept blijkt een mix te zijn van baking soda en maple syrup- Ahornsiroop in het nederlands. Dit is geen fabeltje maar echt waar! Ik wil daarom deze waardevolle informatie graag met jullie delen. Toen er bij Vernon Johnston stadium 4 prostaatkanker werd geconstateerd, waren zijn kansen vrijwel nihil. De kankercellen hadden zich namelijk ook al verspreid naar zijn botten. Chemotherapie was een mogelijkheid, maar erg duur en te intensief om enig resultaat te kunnen zien om vervolgens zijn levensduur misschien een heel klein beetje te verlengen. In plaats van deze chemische lichaamsvernietigende medische oplossing, nam Vernon het heft in eigen handen en maakte hij iets waarvan hij had gehoord dat het kankercellen zou kunnen laten afsterven. Hij dronk elke dag een mix van Baking Soda en Ahornsiroop. Ja echt waar. geneesmiddel tegen kanker

Waarom Baking Soda en Ahornsiroop?

Baking soda, oftewel sodium bicarbonaat wordt eigenlijk al eeuwen gebruikt voor verschillende doeleinden. Behalve een bakpoeder is het ook een multifuctioneel huishoudproduct, een schoonmaakmiddel en zit het bijvoorbeeld in tandpasta’s. Sodium bicarbonaat kan de pH waarde (zuurtegraad) van het lichaam reguleren door zuren te neutraliseren. Zo kan Baking Soda dus ook maagzuurremmend werken, helpen bij (maag- en darm)ontstekingen en verlicht het jeukende huid en allergieën. Maar hoe kan Baking Soda dan kanker genezen? In principe is het een heel lang scheikundig verhaal, maar van wat ik eruit begrijp komt het erop neer dat kankercellen zuurder van pH-graad zijn dan de rest van het menselijk lichaam en een zuurdere omgeving nodig hebben om te blijven bestaan en te groeien. Ook schijnen kankercellen niet van zuurstof te houden en sodium carbonaat kan het zuurstofgehalte en het transport van zuurstof in je bloed/lichaam verhogen. Bovendien verbruiken kankercellen veel suikers uit het lichaam voor energie om nog sneller te groeien.

De combinatie van Bakin Soda en Ahornsiroop werkt dan als kaas in een muizenval. Kankercellen zijn dus gek op suiker maar niet op zuurstof. De ahornsiroop (bij gebrek aan Ahornsiroop volstaat honing ook btw) “lokt” als het ware de kankercellen en de Baking Soda verlaagt de zuurgraad van de cellen met een hoge dosis zuurstof zodat de cellen het niet overleven. Na wat langer websites te hebben doorgespit las ik meerdere succesverhalen over dit recept. Zo zijn er veel meer (terminale)kankerpatiënten door dit middel genezen. En het vreemde is, eerdere studies hebben ook al bewezen dat “Cesium Therapie” 50% betere resultaten geven dan chemotherapie of radiation therapie.  Maar waarom wisten we dat dan niet en doen medici daar dan bijna niks mee? Het antwoord is weerzinwekkend maar simpel: omdat de grote medische industrie meer gefocused is op winst dan op mensen beter maken. Creepy.

Er is nog veel meer insight te lezen over Vernon Johnston’s recept. Hieronder staat een aantal links en het Youtube filmpje, plus links met tips en uitleg wat voor gezondheidsvoordelen Baking Soda nog meer kan hebben.

Bekijk deze video op YouTube.

www.phkillscancer.com

http://drleonardcoldwell.com

http://healyourselfathome.com

http://fitlife.tv/lemon-and-baking-soda-miraculous-combination

http://www.gezondetips.nl/het-gezonde-effect-van-baking-soda-zuiveringszout

Koop Baking Soda en Ahornsiroop online:

Baking Soda (zelfde als zuiveringszout): internetdrogisterij.nl, Ahornsiroop: internetdrogisterij.nl

 

Tagged , , .Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *